Lomailua ja sen kuvasatoa Part II

Auringonlasku ja linnut

Loma jatkuu edellisessä lomaraportissa kuvatun mukaisesti. Kristiina ja Sting nähtiin ja hyviksi havaittiin. Sen jälkeen on sulkeuduttu tiukasti Replotin kätköihin.

Perhosidontaa on harrastettu myös Replotissa

Kelit ovat olleet upeat kuten ilmeisesti koko Suomen lomailevalla kansalla. Pehtoori on istunut sekä terassilla kameran kanssa iltaruskoja kuvaamassa että pöydän ääressä perhoja sitomassa. Nyt rupeaa Kuusingin reissun perhot olemaan kasassa.

Varsinaista luontoretkeä vietimme maanantaina, kun kävimme pitkästä aikaa parin tunnin metsälenkillä. löysimme riittävän määrän mustikoita, valokkeja saimme puolisentoista litraa ja törmäsimme kolmeen merikotkaan. Yksi niistä vaikutti pienemmältä joten toivoa sopii, että pariskunnan pesintä olisi onnistunut ja jälkikasvu oli iskän ja äiskän kanssa lentelemässä. Tässä kuva yhdestä merikotkasta.

Vielä lauantaihin asti mökkielämän viettoa ja sitten Kuusingille erämaan kurjuutta kärsimään. Toivottavasti Paanajärveläiset odottavat meitä yhtä innokkaasti kuin me niitä!

2 Kommenttia

  1. Mäki halun Replotin perälle rentoutuun(lue:ulkohommiin)…

  2. Tervetuloa 🙂

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com