Rönnskär = Babban

Babban Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tonttikartassa paikan edessä on nimi Babban. Olen yrittänyt selvittää onko sillä joku merkitys vai onko se vain erisnimi, mutta vastausta ei vielä ole löytynyt. Oikealla puolella oleva lahti on nimeltään Babba’s fladan. Jotenkin tuo Babban nimenä tuntuu paikan luonteeseen sopivalta.

Eilen Piian kanssa opettelimme metsurin hommia ja kuusi puuta meni nurin. Paljon lisää valoa jo tuli tontille, mutta edelleen saa sahaa käyttää. Pääsiäisenä on tiedossa muhkeat kokot!

Raportoitakoon vielä, että Sipinrinne.comin kanssa on edelleen vähän vaikeuksia. Kaikki ominaisuudet eivät toimi, mutta pala palalta tämä varmastikin saadaan kasaan.

2 Kommenttia

  1. Koska alkaa ilmoittautuminen Pääsiäisen savottaan?

  2. Hakuaika alkoi marraskuussa 2006 ja se jatkuu Kiirastorstaihin saakka. Eli vielä ehtii hyvin mukaan tähän ratkiriemukkaaseen tapahtumaan. Tiedossa hikeä, armotonta savunhajua ja kipeytyneitä lihasten paikkoja. Tervetuloa!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com