Charlie ja ROPMeidän ruskea hölmöläinen Charlie oli tänään elämänsä ensimmäisessä näyttelyssä ja tuli “ruskeana” hevosena puun takaa ja vei koko potin flattiluokassa. Tuloksena siis Serti ja ROP Jurvan näyttelyssä. Isoveli Blackie sai vieläpä vara sertin. Siellä ne veljekset olivat peräkkäin palkittavina. Chrisse esitti Charlien ja Suski Blackien. Molemmat saavat esittämisestä kunniamaininnan. Suskikin oli ensimmäistä kertaa handlerinä ja hienosti selvisi. Olipa veljeksille hieno päivä.

Chrisse oli siis mukana ja pääsimme myös kasvattajaluokkaan veljesten ja Nyytin ja Otson (Charlien sisarukset) kanssa. Kultasade jatkui myös siellä ja Chrisse voitti sekä Flattien että koko näyttelyn kasvattajaluokan. Onnea ja Iso kiitos vielä näin bittien välityksellä Chrisselle.

Tässä vielä pari kuvaa jossa ensin ylpeät isi ja tytär veljesten kera ja alemmassa kuvassa kasvattaluokan voittajat.
Isä ja tytär ylpeänä veljesten kanssa
Kasvattajaluokan voittajat