Teeri 27.9.2008

Pojat ylpeinä saaliin vieressäTämän syksyn ensimmäinen teeri, jossa oli pehtoorin nimimerkki, löytyi kuulaana pakkasaamuna Polvenkylän pellolta. Etäisyyttä 103 m ja Tikka toimi hienosti. Samalla molemmat pojat saivat vähän treenata hakua. Nyt vielä Pohjoiskylän kautta, jossa maastolenkki… ellei satuta törmäämään latvalintuihin.

4 Kommenttia

 1. A.) Onneksi olkoon!
  B.) Hienot erärekut.
  C.) Upea Tikka.
  D.) Koska kalaan?

  🙂

 2. Metsäreissun jälkeen kävin jo viemässä verkot, joten huomenna pääsee verkkokalaan ja jos tuuli sallii niin pääsee sitä myös heittelemään. Korjasin muuten sen vavankin, joten välineet on taas kunnossa.

 3. Kiitos ja anteeksi tuosta vavasta.

 4. Piti hakea verkot pois. Tuuli yltyy ja huomiseksi luvattiin 20 m/s länsituulta. Se on menemätön paikka. Rannalta kalastus onnistuu silti.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com