Kevättalven 2009 kuvasatoa

title= Onpa jäänyt nämä bittimuotoiset tarinoinnit aika vähäisiksi kaiken muun hässäkän keskellä. Viikonloppuisin olemme kuitenkin nauttineet keväisestä luonnosta täysin siemauksin. Kerran viikossa olemme kokeneet verkot ja lähes poikkeuksetta on nyt viime kertoina tullut saaliiksi myös jokunen siika ja ahven. Eli verkot ovat pitäneet meidät mukavasti tuoreen kalan maussa.

Yllä oleva kuva, jossa merikotka liitelee Rönnskärin edustalla, on Tepon ottama eiliseltä sunnuntain retkeltä. Zoomaaminen on vain käsivaralta tosi hankalaa ja täysin tarkkoja kuvia ei kotkasta vieläkään tullut, mutta se hetki lähenee 😉 Olimme eilen vaihteeksi matkassa sekä lumikenkien että suksien kanssa. Tässä potretti perhe Lehtinevasta Grönvikin aukon luona ja alla tuo ah, niin älykkään näköinen Charlie Brown laukkaa kohti Teppoa… ja Blackie tietenkin myös matkassa. title=Alla oleva kuva on edellisviikonlopun pitkästä (ja raskaasta) reissusta, jonka teimme Suskun ja Tepon kanssa Kala-Jannelle.
title= Keli oli taas uskomattoman hieno. Se vain näköjään tarkoitti, että Kala-Jannella oli ruuhkaa keväisen laskettelukeskuksen malliin. Jonot olivat sen mukaiset ja me hätähousut emme tietenkään jaksaneet jonottaa, vaan lähdimme paluumatkalle ilman toivottua ja tarvittua energia-annosta. Oli meillä sentäs vähän kuumaa juomaa eväänä, jota tässä kuvassa nautitaan saman taukokarikon luona kuin edellisessäkin artikkelissa. Matkaan meiltä meni taas n 4,5 tuntia ja kaikki olivat kyllä kiitettävän väsyneitä retken jälkeen. Sauna ja hyvä ruoka maistuivat sitten sitäkin paremmalle.

8 Kommenttia

 1. Back in the game.

  bone.luumu.net
  (toistaiseksi)

 2. Kalle on niin paras!

 3. Kiitos vielä Tepolle hyvistä kuvista!

 4. Onko se vävyv’vetkales ostanu jo sen valokuvausapparaatin vaikko laihnavehkelillä…?

 5. Laihna toistaiseksi. Oma järkkäri kilpailee toimeksiannosta uuden akustisen kitaran kanssa…

 6. Heh. Jos oot tarpeheksi knälli, sä voit laihnata molemmat appifaariltas tulevaasuureski ja käyttää rahas sellaasehen joka vois säilyttää arvonsa taikka jonka arvo vois jopa nousta… niinku 013 tahi pörssiosakkehet ;), mutta sillen sun’ei tätä kannata paliastaa.

 7. Nym’minen oikeen ymmärrä… älä, älä kuule hullua yllytä!

 8. Thanks for the tips E!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com