Lajitunnistustehtävät 5 ja 6

Tässä pari uutta ja nyt oikeasti helppoa lajitunnistustehtävää. Tämä ylempi otus on tehnyt pesän ihan talon edessä olevaan vanhaan telkän pönttöön. Olen yrittänyt jonkin aikaa saada hänestä kuvaa silloin kun lintu menee pönttöön. Se on oikeasti aikamoista ryminää. Siinä en ole vielä onnistunut, mutta tässä kuvassa hän on juuri pompannut pöntöstä ulos.

Alempi otus on meille paikallisille tuttu kaveri jo Raippaluodon ajoilta.

1 Kommentti

  1. Joo, kyllä mä nämä tierän. Ylemmän nimi viittaa sellaasehen suurehen vesialamäkehen jonka ääres sä heittelet perhoosia jorpakkohon. Ja tuan toisen nimen etuosa on teirän lätäkön yleisnimi. Tällaset tavalliset on lujaa kiiltävän perähän. Vähä niinku piika ;P Hölösuun puolustuksekseni mainitten, jotta ei se teirän vävynvetkaleskaan oo aina osannu pitää täälä suutansa kiinni 8D

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com