Veljekset nauttivat kesästä

Vihdoinkin saapunut kesä saa myös flatit nauttimaan kesästä. Molemmat pulahtelevat vähän väliä uiskentelemaan ja Musta tietenkin “kalastaa” kaikki vapaa-ajat. Myös palloleikki on edelleen kova juttu. Siinä hän pudottaa pallon kalliolta mereen ja odottaa rannalla kunnes aallot tuovat pallon takaisin rantaan. Kyllä kesä on aina kesä… myös flattien mielestä!

Keli näyttää täälläkin nyt parhaat puolensa. Illaksi meri vielä tyyntyi täysin pläkäksi. Ei pienintäkään tuulenvirettä. Äänet kantautuvat tällaisella kelillä uskomattoman kaukaa ja tietenkin myös kauas. Lintujen jättämät uintivanat näkyvvät kilometrin päässä. Nyt täytyy nauttia näistä harvinaisista helteisistä hetkistä.

2 Kommenttia

  1. Ei sitte, ei kuule yhtää, toistan ei sitte mitenkää käy kateeksi. Hölömön tempun teittä ku sinne muutitta. Koissut voi vaikka hukkua ku ryntäävät kylymiltänsä armottomahan merehen.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com