Mumma ja Vaari olivat Drömmenissä viettämässä isänpäivää. Kävimme isänpäivän kunniaksi Vaarin kanssa kokemassa myös yhdessä verkot. Keli oli syystalvea parhaimmillaan. Hento etelätuuli jätti Drömmenin rannat tyyneksi ja aurinkokin pääsi juuri ja juuri kurkistamaan vielä metsänrannan takaa. Siikaa emme saaneet kuin yhden, mutta komeita ahvenia tuli riittävästi.

Teppo toimi näissä kalastuskuvissa kameran käyttäjänä.

Eilen olimme Tepon kanssa uistelemassa sillan toisella puolella. Keli oli täysin erilainen kuin tänään. Kova pohjoistuuli riepotteli kalastaja-parkoja oikein urakalla. Näistä kuvista näkee, että kelikontrasti oli melkoinen. Meillä oli kuitenkin myös taimen hetken aikaa kiinni, mutta yhteisellä tumpeloinnilla se sai jäädä kasvamaan.
Isompi vene nostettiin eilen ylös uisteluretken jälkeen. Traileri toimi taas erinomaisen hyvin ja vene saatiin ylös melko helposti. Ainoastaan kova sivutuuli aiheutti venekuskille pientä tähtäysvaikeutta. Nyt Caya täytyy saada vielä huoltoon ja sitten talviteloille.