Meillä oli kokoontumisajo Helsingissä, jonne Kaija tuli Kittilästä ja itse lensin Vaasasta. Lauantaiaamulla lähti lento Lontoosen klo 08.00, josta jatkoimme kolmen tunnin odottelun jälkeen kohti Hongkongia. Lento sinne kesti vaatimattomat 11,5 tuntia. Kolmen tunnin odottelun jälkeen oli edessä vielä 4,5 tunnin lento Dempasarin kentälle Balille. Sieltä autolla Ubudiin elpymään kolmeksi päiväksi.

Yllä kuva hotellin terassilta ensimmäisenä iltana. Ohjelmaan on kuulunut elpymisen lisäksi hyvin syömistä ja tutustumista mm. Monkey forestiin, jossa alla oleva otus ryösti Kaijan käsistä vesipullon, avasi sen ja nautti juomat parempiin suihin.

Tänään olimme aamun allastuokion jälkeen käymässä puolen tunnin matkan päässä olevassa Elefant parkissa, jossa pääsimme jopa kokeilemaan ratsastusta. Illalla kävimme pakollisen kultturiosuuden suorittamassa Balilaisessa tanssiesityksessä. Huikea kokemus, josta valitettavasti liian kultturelli pehtoori jätti kameran pois ja kaikki sata muuta ottivat sellaisen mukaan 😮 No Nokian kännykällä sentään muutama muisto digimuotoonkin.

Huomenna siirrymme rantalomaosuuteen Sanuriin.