Maija ja Janne rakentavat taas

Tyrskyluodon Maija ja Janne ovat taas rakentamassa pesäänsä tälle samalle rantakivelle. Tähän mennessä pesintä on onnistunut noin joka toinen vuosi. Mikäli vesi nousee ja sen jälkeen tulee kova pohjoistuuli, niin tyrskyt lyövät pesän ylitse ja pahimmillaan vievät sen mennessään Maijan ja Jannen ponnisteluista huolimatta. Rantasaunassa nukkujat eivät välttämättä ole niin innostuneita ja onnellisia mikäli pesintä onnistuu. Nämä poikaset nimittäin pitävät älyttömän kovaa meteliä, kun ne aloittavat kiusalliset kviik, kviik, kviik huutonsa aamuisin kello viisi. Toivotaan nyt kuitenkin, että tänä vuonna Maijaa ja Jannea onnistaisi.

Laitetaan tähän perään tämän kevään ensimmäinen tunnistustehtävä. Kuva on hieman epätarkka, mutta ehkä se antaa tälle vähän lisähaastetta. Eli mikä pariskunta tässä uiskentelee lokkien pesäkiven juuressa?

1 Kommentti

  1. TUKKAKOSKELO 🙂

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com