barbour_ja_tikka

Jahtikausi on taas jo pitkällä ja kanalintujen osalta kohta loppusuoralla. Lähes koko maassa kanalintujen metsästys päättyy lokakuun 10. päivä. Tämä viikonloppu kului Lestijärven maisemissa ja lintuja kyllä näkyi enemmän kuin viime vuonna. Reissun kruunasi tuo alla näkyvä metso. Teeriäkin näkyi joka päivä, mutta saaliiksi asti niitä ei riittänyt. Pari tämän vuoden poikasta tepasteli muutaman metrin päässä tiellä ja loput mustat linnut karkkosivat ennen aikojaan. Naaraspuolisia ei malttanut edes yrittää jahdata.

Kausi jatkuu vielä ensi viikonlopun kotimaisemissa ja seuraavalla viikolla pääsee jahtihommiin ensimmäistä kertaa Kuusamon erämaihin.

metso_ja_tikka

Laitetaan Sipinrinteeseenkin vielä tallelle Instassa ollut nokipannukahvikuva.

nokipannukahvit

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna