Mahtava viikonloppu Saudassa!


Tänä viikonloppuna oltiin Inan, Lisan, Sofian ja Jaakon kanssa Saudassa heidän mökillä! Sauda on noin 5000 asukkaan “kylä” vuonon pohjalla. Tässä linkki Saudan sivuille. Heidän mökki, tai oikeastaan vanha maalaistalo sijaitsee noin 300 m merenpinnasta, eli tosi hienot näkymät mökin ikkunasta:)
Lauantai oli täynnä tekemistä. Aamulla oltiin Saudan “keskustassa” kiertelemässä ja ostoksilla! Ostoksien jälkeen lähdettiin Jaakon ja Sofian kanssa kävelylle vuoristoon. Kivuttiin laskettelu rinnettä Djuvsbotniin, joka on noin 650 metriä merenpinnasta, huh huh ku tuli hiki 🙂 Kävelyltä on muutama kuva galleriassa! Pääsin kokeilemaan mönkijää joka menee 100 km/h, vähäkkö oli siistii!! 🙂

Suunnitteilla on lähteä muutaman viikon päästä jäätikölle laskettelemaan 🙂

p.s galleriassa on kuvia viikonlopusta!

15 Kommenttia

 1. Oli hienoja kuvia! On niin erilaiset maisemat ku vertaa tänne. Olit niin ammattilaiskuskin näkönen tos mönkkärin sarvis 😀

 2. Mites noilla Saudan lampailla on noin pitkä häntä? Ei kait suomalaisilla serkuilla ihan tollaisia sentään..

  Onnea muuten skoorauksesta 🙂

 3. No huh huh! On sitä toisilla kurjan oloista ja näköistä syksyn viettoa. Vähäkkö on tosiaan erilaiset maisemat kuin täällä lakeuksilla. Ja jos ne sun puheet niistä lohi/taimen vesistä ja metsästysmaastoista on totta niin ehkä värjään omat sivuni vihreäksi…pelkästään kateudesta.

  Nauti elämästä!

 4. Kuulenko pienen kateuden äänen, ehkä ei sittekkää niin pientä 😉
  Enpä muuten huomannukkaan noita lampaitten viidettä “jalkaa”, vähä hämärä 🙂 Joo tää on aivan niinku toinen maailma, siis luonnoltaan..

  Nautinhan mä, täysin siemauksin 😀

 5. Juhku, mitähän mahtaa tuo “skooraus” tarkoittaa?

 6. Maalin tekemistä jalkapallo-ottelussa 🙂

 7. Tuon yo. kuvan yläosasta vois tehdä sun blogiin uuden yläbannerin. Joteski leikkais sen sillai, että tulis nuo tunturit ja pilvet kuvaan. Tai sitten joku muu noista kuvista joissa on tuntureita taustalla. Vois sopia aika hyvin. Mitä tuumaat?

 8. Joo toi kuulostaa hyvältä!! Haluisiks toimii mun atk-tukihenilönä tässäkin hommassa ;)? Mulla on muutama kuva jonka Jaakko lähetti mulle, missä on tota tunturii ja minä ja Sofia.. Mä voi vaik lähettää ne sulle mailina!

 9. Tota Sudden singaporeaki vois modata sen verran et se näyttäis tos etusivulla “randomisti” kuvia ? Elle hu?

 10. Minen taira osata sellaasta morausta ainakaa näin yhtäkkiä teherä 🙁

 11. Nörtti muutti tuon yläbannerin tunturimaisemaksi 🙂

  Toki tähänkin voisi laittaa samanlaisen vaihtuvan yläbannerin kuin Sipinrinteessäkin. No katotaan mitä bloggaajatar tuumaa.

 12. sicasiisti yläbanneri! 4real!

 13. Joo toi on YLI HYVÄ!!! 🙂 takk pappa! Kyllähän tosta bannerista vois tehdä sellasen vaihtuvan, kunhan saan lisää kuvia.. 🙂

 14. Juissi-J a la Amuri

  28.9.2005 at 10:09

  Täytyy kyl yhtyä muiden mielipiteeseen siitä että on tuola kyllä hienot noi miljööt. Mä veikkaan että toi mun isäpappakin diggaa aikalailla. Sitähän voisikin heittää ensi kesänä vaellusreissun Norjan puolelle.

 15. PS! Tuo yläbannerin vaihtuminen ei välttämättä näy ellei sivua päivitä (reload page)muutamaan otteeseen. Joten eikun päivittelemään jos yläpalkissa vielä killuu kiviä ja merta. Siinä pitää killua tuntureita ja pilviä 😉

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com