Yksi mies joutui perumaan ensi viikonlopun metsästysretkemme eli Rovaniemen paikallisoppaamme ei pääsekään työkiireiden vuoksi lähtemään. No mehän Kaken kanssa laitoimme suunnitelmat osittain uuteen uskoon ja menemme sitten kahdestaan ja tietenkin Pimiä tulee mukaan.

Metsästysalueemme on Ranualla Simojärven itä-puolella (jostain syystä tässä kohtaa luki aikaisemmin länsi. toim. huom.). Majoitus torstaista lauantaihin on Metsähallituksen kämpässä No M129. Paikka vaikuttaa hienolta ja ilmeisesti metsästysmaastot ovat hyvät. Toki tässä metsästyshommassa lienee samalla tavalla kuin kalastuksessa, että väkisinkin ensimmäinen reissu menee osittain paikkojen opiskeluun. Toisaalta saamme gps-koordinaatteja vaasalaiselta porukalta, joka on ollut samoilla seuduilla avauksessa. Se toivottavasti helpottaa oikeiden lintupaikkojen löytämistä.

Lauantaina siirrymme sitten Simojärven eteläpuolelle viimeiseksi yöksi. Otimme hätäpäissämme siihenkin mökkimajoituksen ettei teltanraikkaana tarvitse lähteä sunnuntaina ajelemaan kotiinpäin.

No nyt on luvat ja majoitukset taas kunnossa. Saas nähdä miten poikien käy.