Sipinrinteen virittelyä

Sain vihdoin muutettua nuo yläpalkin kuvat kilomäärältään pienimmiksi, joten sivut lienevät nyt inhimillisemmät ladattavat myös mobiilisti. Yritin muokata niitä vaikeimmin luettavia tekstejä myös hieman selkeimmiksi lähinnä väritystä ja tekstin sijoittelua muuttamalla. Samalla lisäsin pari kuvaa ja kuvatekstiä (Lidmania tietenkin) noiden vaihtuvien kuvien joukkoon. Kaikki kuvat ovat edelleen selailtavissa erikseen myös kuvagalleriassa.

Tulkoon tässä nyt samalla julkaistuksi se viimeisin vielä näyttämätön kuva näistä Raahvikon luomuksista. Eli viime viikolla päivänvalon näki tämä lentävä sorsalintu. Täten myös bittivirallisesti tunnustan olevani Raahvikolle velkaa konjakkipullon…ainakin yhden…ja merkistä neuvottelemme vielä… samoin kuin luokituksesta…niinku siis VS vai VSOP 😉

1 Kommentti

  1. No niin nyt mä hokasin mikkä ne kuvat on…. Hienoja kuvia:)!!!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com