Sipinrinteen sivuille on ilmestynyt kalenteritoiminto. Arkisto kalenteri on at:n rakentama kalenteri plugin, jolla pystyy selailemaan kalenterimuodossa Sipinrinteen artikkeleita. Kaikki sellaiset päivät, jolloin jokin artikkeli on lisätty Sipinrinteeseen, näkyvät tummennettuna linkkinä ko. päivän artikkeleihin. Kuukauden vieressä oleva kessunmerkki näyttää ko. kuukautena julkaistut artikkelit.

Arkistossa kaikki artikkelit ovat kronologisessa järjestyksessä. Tämän uuden navigointikalenterin avulla pystyy helposti hakemaan esim. jonkin kuukauden tai päivän kaikki artikkelit. Eli pystyy kyyläämään kuinka ahkerasti sitä on bloggailtu;)

at:n textpattern-sivuilta löytyy myös joukko muita blugineja, joita voi vapaasti latailla ja testailla. Seuraavaksi voisi ladata vaikka mail pluginin, jolla voi lähettää sivustolle artikkeleita mailin välityksellä. Se kaipaa Aukun mukaan testausta ja jml:llä on sellainen maine, että jos jossain on virhemahdollisuus niin pehtoorin nakkisormet sen virheen löytävät. No kunnia se on tuokin.

Kiitos kuitenkin at:lle hyvästä pluginista!