Aprillipäivän iltarusko Kevät meni tänään aimo harppauksen eteenpäin kun aurinko porotti jo keväisen lämpimästi pilvettömältä taivaalta. Lämpöasteitakin oli yli 10. Tässä toinen kuva, josta näkee auringon sijainnin iltakahdeksan aikaan. Tuo yläpuolella oleva ruskokuva on otettu klo 21.30. Osassa noissa kuvissa näkyvissä vesilammikoissa on jo reikä jäässä, joten varovainen saa jäällä liikkumisessa olla.

Muitakin kevään merkkejä on näkyvillä jo joka puolella. Kyyhkyt ovat aloittaneet kujerruksensa ja muidenkin lintujen äänet tulvivat varsinkin aamuisin sisään saakka. Joutsenparvia näkyy päivittäin suuntaavaan kohti pohjoista ja tänään myös ensimmäiset sorsalinnut lensivät saunan yli. Täytyy ruveta liikkumaan taas aamu- ja iltalenkit kamera kaulassa.

JK! Täytyy nyt erikseen vielä mainita tuon sunnuntaisen kesäaikaan siirtymisen dramaattinen vaikutus Drömmenin asukkien kevääseen. Tuosta kesäajasta ollaan montaa mieltä, mutta oma kantani on ehdoton kyllä. Se lisätunti tuo ratkaisevan paljon lisää valoisuutta ja pituutta iltaan ja aamuisinkaan ei kuitenkaan enää tarvita lamppua, kun lähdetään koirien kanssa lenkille. Nyt pystyy saunan terassilla istumaan auringonpaisteessa vielä kahdeksan aikaan illalla! Kevät on hienoa aikaa!