Veljekset lähikuvissa


Näitä kuvia ottaessa ja näitä kuvia katsoessa huomaa veljesten eron. Blackie on koko ajan valppaana ja myös kuvauksellisena. Charlien kuvista 90 % meni roskakoriin “huonon” ilmeen tai asennon vuoksi. Ei tämäkään täydellinen ole, mutta jotain vireyttä on kuitenkin havaittavissa.

Toisaalta täytyy nuorempaa veljestä kyllä myös kehua, että hän on nyt lähes kolmivuotiaana jo huomattavasti inhimillisempi kaikissa otteissaan. Enää ei ole nuoruudessa ilmennyttä epävarmuutta ja äkäisyyttä. Yleisesti ottaen hän on nykyään hyvin joviaali otus. Sitähän vanhempi versio on ollut aina. Ehkä seura tekee kaltaisekseen 🙂

1 Kommentti

  1. No onneksi meillä on molemmat niin ne tasapainottaa toisiaan 😀 toinen adhd ja toinen ehkä vähän hitaammanpuoleinen.. Ihanat kuvat! Pian nähdään 🙂

Kommentointi on suljettu.

© 2024 Sipinrinne.com