Mårten Babbas fladanilla

Mårten uiskentelee kevään ensimmäisissä sulapaikoissa Babbas fladanilla. Puoliso kerää voimia viereisessä sula-aukossa. Linnut päästävät kuvaamaan hämmästyttävän lähelle. Vähän Mårten tuhahtelee ärtyneesti, mutta muuten ne eivät tunnu mitenkään häiriintyvän naapurin kuvailusta.

3 Kommenttia

  1. Wau mikä kuva! Onko jo lähellä rantaa sulaa?:O

  2. Edelleenkö Mårtenin puoliso on sielä sula-aukossa, minne päätyi sähkölinjaan lennon vuoksi?

  3. Julia: Sulan raja on edelleen Bargagrundin takana eli muutama sata metriä meidän rannassa on vielä jään peitossa. Tuonne Håkun puolelle rantaan on tullut muutama aukko.

    Teppo: Babbas fladan on se itäpuolella (Håkun puolella) oleva lahti. Se sähkölinjaan tuolla länsipuolella lentänyt on jo lähtenyt liikkeelle. Sielläkin tosin näkyy joutsenia koko ajan uiskentelevan. Liekö sitten sama parvi vai ei.

Kommentointi on suljettu.

© 2024 Sipinrinne.com