Lajitunnistustehtävä No 3

Jani lähetti kuvan, jonka oli ottanut viikonloppuna Ähtärissä. Tehtävänanto kuului seuraavasti: “Moi! Otin tämmösen kuvan eilen. Laitappa Sipinrinteeseen arvotus, että mikä Lintu 🙂 T:Jani”

No minä työtä käskettyä eli tässäpä lajitunnistutehtävä No 3. Aikaisemmin on tunnisteltu ainakin Mustarastasta ja useampaakin lintua siinä Kahdeksan lintulajin bongaus-artikkelissa, jossa Pehtoori sekoili oikein kunnolla.

Jani on itse kuulemma jo arvoituksen ratkaissut, mutta meille muille on peli vielä auki.

5 Kommenttia

  1. Hmm! Pehtoori kuvittelee tietävänsä kirjatunnistuksen avulla. Tuntomerkit: xxx:stamme kookkain. Nokka hieman ylös kaareva ja koivet vihertävät. Lennossa kiinnittyy huomio silmäänpistävään valkeaan selkäkiilaan ja pitkiin kapeisiin siipiin. Pituus 30-34 cm, paino 155-210 g.

    Mitä sanoo Jani, sopiiko tuntomerkit? Älä kerro vielä lajia.

  2. 🙁 prkl. stna. jnmlauta <= 🙂 en tarkoottanu sua vaan sitä toista. Kun’ei tänne saa mitää kirioottaa ku kaikki sensurroorahan. Viimmeesen kerran: Käyyn aika palio nettiä läpi osittaasin sun kiriaviisauksies opastuksella. Ja ny mäki tierän. S’on sinisorsa.

  3. Heh! Mäpä tierän notta sä tierät notta soo mikää sinisorsa. Sua vaa jurppii kussäet osaa käyttää internettiä. Nyt on Sipparista poistettu kummiski se kommenttien vaikeutuspalikka. Notta nyt pystyy helepommin kommentoomahan. Ainakaa ny ei taas tunnu tulevan spammia niin ollahan hetken aikaa nynnäin. Ja vielä kerran kyllä meitonny kolome jokka oomma tuon kilisun ratkaassu.

  4. Kah, Viljo Valkoviklohan se siinä!

  5. Ilimiantaja, Juudas, demokraatti, kommunisti, hölösuu… Jaa vävyn vetkales, no ei sitte mitää 😉

Kommentointi on suljettu.

© 2024 Sipinrinne.com