Syksyn metsästyskausi jatkui viikonloppuna Ähtärissä. Jukka oli selvittänyt siellä mökin läheisyydessä metsästysalueen, johon pääsimme harjoittamaan kuuden miehen voimin metsästystä.

Jani, Ville, Jukka ja karvaiset veljekset toimivat vuoron perään oppaina, korvina, silminä ja koirina suurelle valkoiselle metsästäjä-pehtoorille. Saalista emme valitettavasti saaneet vaikka lintuja näimme tosi paljon. Ne olivat tällä kertaa tosi arkoja eivätkä päästäneet meitä ampumaetäisyydelle. Metsästäjässä ei tietenkään voi olla mitään vikaa 😮

Perjantaina keli näytti upeaa syyssäätä parhaimmillaan. Pakkasta oli muutama aste ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Jani toimi kameramiehenä ja sai meistä parhaan saaliin hienoina kuvina. Tässä artikkelissa tuota ylimmäistä lukuunottamatta kaikki kuvat ovat Janin ottamia.

Tässä kuvassa Charlie on saanut paikka-komennon ja jäi odottamaan josko pääsisi noutohommiin, kun isäntä hiipi lintuja kohti. Valitettavasti laukausta ei koskaan kuulunut.
. Tässä linkki kuvaan, jossa molemmat pojat ovat seurannassa, kun hiivitään kohti lintuja.

Joutsenia oli liikkeellä kymmenittäin ja niiden huudot tervehtivät metsästäjiä lähes joka pellolta. Alla oleva kuva on perjantailta, kun keli oli vielä hieno. Launtaita vasten yöllä satoi lumen joka ei kuitenkaan metsästäjiä pelottanut vaan sekä lauantai- että sunnuntaiaamulla olimme aamuvarhaisella jo lintujen perässä. Toivotaan seuraavalle kerralle parempaa onnea myös saaliin osalta.