Tunturiperhoja

Nyt kun ensi kesän tunturireissun suunnitelmat on lyöty lukkoon, niin sain raahattua itseni sidontapenkin ääreen. Toinen hyvä syy oli se, että sumuinen, sateinen keli ei houkutellut jäälle ja suunnitellulle pilkkireissulle.

Tarkoitus oli sitoa Black Gnateja, mutta täytyy tehdä toinen tilaus vielä Mistpooliin, koska riittävän laadukasta mustaa häkilää pieneen koukkuun ei sidontalaatikosta löytynyt. Yhden satsin Mistpoolista jo tilasin ja edelleen voi varauksetta kehua heidän palveluaan ja nopeuttaan. Pari päivää tilauksesta ja tavarat ovat postilaatikossa. Black Gnatien sijaan päädyin sitomaan noita oransseja pieniä streamereita, jotka voisivat imitoida vaikkapa oranssia lottolippaa 😮 Raudulle ne ainakin kelpasivat viime kesänä.

2 Kommenttia

  1. Voetas neuloa kimppaan jokunen kärpänen taas rouvissa tässä kevään korvella. Ollaan taas oikeenna hermona eikä puhuta yhtään. Sopiskos?

  2. Jo vain, kohan kelit lämpenee. Eikä muistaakseni viimeksikään oltu hermona… ehkä vähän kiireisiä!

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com