Omalta tontilta kaatui viime yön myrskyssä ainakin 11 puuta. Yksi kaatui taloa vasten, mutta aika pienillä peltivaurioilla siitäkin selvittiin. Kaksi tosi isoa puuta oli kaatunut autokatosta hipoen, mutta ei mitään vahinkoja niistäkään.

Sähköt menivät eilen illalla ensimmäisen kerran klo 18.45 ja lopullisesti klo 23 ja katkos jatkuu edelleen tätä kirjoitettaessa eli nyt on menty yli vuorokausi ilman sähköä. Kahdessa takassa on tuli, mutta talo jäähtyy kyllä vauhdilla. Aamulla piti kaivaa jo retkikeitin varastosta, että saimme aamukahvit. Yöksi ehkä täytyy hakea makuupussit.

JK! Sähkö tuli takaisin 2 vuorokauden kuluttua illalla, mutta katosi uudelleen seuraavana aamuna. Ilmeisesti illalla pimeässä tehty korjaus oli väliaikainen ja sitä paikkailtiin seuraavana päivänä. Näin pitkä katkos tarkoitti sitä, että menetimme kaikki pakasteet. Lauantaina tyhjättiin pakasteesta n. 80 kg tavaraa roskikseen. Jääkaapista sai kantaa neljä kauppakassillista samaan paikkaan.