Olen pitkään harkinnut… tai haaveillut bambuvavasta. Ja taas kerran ihan vain sen nostalgisuuden ja tunnelman vuoksi. Bambu saa vielä kuitenkin jäädä haaveeksi, mutta nyt vapavalikoima kasvaa parilla lasikuituvavalla. Markus Haldin on avannut verkkokaupan omille lasikuitu vapa-aihioilleen. Lasikuituvavat ovat ehkä hieman hitaampia ja muistuttavat sen osalta bambua. Niiden kestävyys ja herkkyys on huippuluokkaa ja myös siltä osin ne soveltuvat hyvin Pehtoorin nostalgiamaailmaan tunturivavoiksi. Markus kävi tuulisessa Drömmenissä ja testailimme paria vapaa järkyttävän kovassa tuulessa ja samalla kävimme uusia sivuja sparraillen läpi. Sekä vavat että uudet sivut tuntuivat loistavilta ja lopputulos oli, että kättelimme 3- ja 5-luokan vapojen rakentamisesta. 

Markus lupasi laittaa vapojen rakentamisesta kuvamateriaalia ja julkaisen niitä täällä, kun homma lähtee etenemään