Huomenna päässee taas meritaimenjahtiin Replottiin. Saalistodennäköisyys on valitettavan pieni koska kylmä tosiasia on, että ne taimenet uivat Vaasan edustalla tosi pitkässä liemessä. Suurin syy lienee se ettei tänne tehdä sellaisia tuki-istutuksia kuin esim. Kustavin saaristoon tai Suomenlahdelle, joissa meritaimensaaliit ovat aivan eri luokkaa. Toki siellä myös meritaimenen heittokalastuksella on huomattavasti enemmän harrastajia ja heillä on pidemmät perinteet sille kuin meillä täällä.

Vene pitäisi siirtää tänään Replottiin. Vähän harmittaa, kun keli juuri nyt näyttää vähän apealta. Tuulta 14 m/s, sateista ja jopa sumuista. No kyllä kait sinne reitin onnistuu löytämään. En tosin ole vielä koskaan veneellä kaupungista Raippaluotoon itse ajanut, mutta kerta se on ensimmäinenkin.

JMT tulee tänä iltana jo mökille ja sieltä sitten aamulla suuntaamme Busterin nokan Replotin ulkoluodoille.