Juhku ja Taimen Legendaarinen vuosi 2004 siirtymässä päiväkirjaan. Ohessa pieni maistiainen (koko n. 4 Mb), kun samalla jatkan kirjoittamista…

… klo 22.45 myös elokuun reissu saatu valmiiksi. Enää puuttuu syksyn 10 vuotis juhla, jonka joutuu kirjoittamaan muistiin näin jälkeenpäin, koska virallisia päiväkirjamerkintöjä ei tuolta reissulta valitettavasti löydy.

27.6.2005 klo 21.55: Tässä tulee viimeinen merkintä jo tehdyistä Kuusingin reissuista eli nyt on kaikki tähän mennessä tehdyt reissut siirretty bittimuotoon. Virallinen 10-vuotiskuva Sain vihdoin tarinoitua tuon 10-vuotis juhlareissun. Seuraavan kerran tähän aiheeseen palataan livenä sitten elokuussa. Ensimmäisen Kuusingin päiväkirjamerkinnän tein näköjään huhtikuun 10. 2005 elikkäs vähän yli kaksi kuukautta tuohon naputteluun meni. Tästä eteenpäin täytyy merkinnät siirtää vähintään vuosittain. Noh, näkkyypähän. Lisäsin tuonne kuvagalleriaan myös muutaman kuvan syksyn reissusta.