Teno 5.7.2005 klo 20.30

Viime yönä Aarolle ja Osmolle titti Aittisuvannosta. Itse soudimme tyhjää, vain yksi näköhavainto pintakäynnistä. Juuri nyt ajamme kohti Kaavaa. 2. Lupa alkaa klo 21.00. Kävelin äsken Vallen mökkikylän läpi ja aikamoinen taisteluvarustusten virittely oli joka puolella päällä. Päiväkalastuksessa ei tapahtumia. Iltapäivällä saunoimme ja otimme pienet voimia antavat tirsat. Nyt taas jaksaa soutaa.

2 Kommenttia

  1. Raahvikko

    5.7.2005 at 22:01

    Uittakaa punaista metalflake-värjättyä Emmaa. Siihen se iso otti. Jari voi toki koettaa sarvellista jaskaa tai muutoin noitua Kuusingin loitsuja.

  2. Näytin Kortsamissa Vaarille sun viestin ja hänpä käveli heti pakille, mutta tuollainen Emma ei ollut nyt matkassa. Kämpille kun päästiin niin Vaari kaivoi sen jostain toisesta pakista ja huomenna otetaan följyyn.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com