Susa täyttää tänään 19 vuotta. Onnea! Hän kirjoitti keväällä ja nyt näyttää tulevan opiskeluiden osalta välivuosi. Tästä syystä hän päätti lähteä Au Pairiksi kieliä opiskelemaan ja kokemuksia hakemaan. Nettiin tehdyn hakemuksen perusteella tuli uskomaton määrä ehdokasperheitä ympäri eurooppaa.

Nyt Susalla on neuvottelut ihan loppusuoralla norjalaisen perheen kanssa ja näyttää siltä, että meidän esikoisemme tekee ensimmäisen pesästälennon syyskuun alkupuolella. Lennot on varattu ja laukkuja ruvetaan pakkailemaan. Kaikki näyttelevät pirteää ja iloista. Todennäköisesti muillakin kuin minulla on kuitenkin myös pieni pala kurkussa. Mutta näin se elämä vain menee ja olemme itse kannustaneet Suskua lähtemään. Nyt hänellä on mahdollisuus kokea sellaista mikä myöhemmin on huomattavasti vaikeammin toteutettavissa.

Julia onneksi hoitaa meitä vanhuksia ainakin vielä pari vuotta. Suskun on aika kokeilla omia siipiään.