Maanantai-illan puuhastelua

Veturimies ja kamut
Maanantai-illan iloksi sidoin muutaman perhon. Edessä samaa Bergqvistin sarjaa kuin alla otsikolla Mustarunkoisia. Tämä ilmestys on Black prince. Yritin netistä hakea tälle esikuvaa, mutta sieltä löytyvät mustat prinssit olivat kyllä erilaisia. Keskellä on jml:n värimukaelma Kuusingin harmaata sävyä hakien ja takana ensimmäinen sitomani Veturimies. Noita zonkkereita voisi kyllä kokeilla Kuusinkia varten myös eri värisinä.

2 Kommenttia

  1. Ilikiä vois ihimetellä, että mihin näitä tarvitaan.. Kuusinkimaisia, sopivan notionhajuisia ehkä hiukan patinoituneen rapsakoita.

    Itelle on tulossa mustaa kettuzonkeria Pekkaan, josta ajattelin pari tummaa elokuuksi tehdä. Uusien kokeilujen listalle tulee myös Sunray Shadow muunnoksineen eräskin Frizz Fibre viritys ja muita putkia.

  2. No joo… en mäkää ny välttämättä noista perhoista muuten, mutta niiden värisävy sopii näiden sivujen väreihin niin hyvin, että ihan visuaalisen ilmeen takia on mukava sitoa ja ottaa kuvia, joilla saa värittää Sipinrinteen sivuja. Sarvijaakot on sitten kalastamista varten 😉

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com