Pilkille
Pidimme perjantain hiihtolomaa ja pääsimme jo torstai-illalla Replottiin. Kelit olivat koko ajan aurinkoiset, mutta jäätävä tuuli idästä puhalteli aina iltapäivästä alkaen. Aamuisin oli lähes tyyntä.

Torstaina oli tarjolla saunaa ja paistettua kuhaa salaatin kera. Perjantai kului vähän työhommia tehden ja muuten lähes laiskotellen. Lauantaina pääsimme sentään pilkillä käymään. Ja nyt lopulta löytyi Revofjärdeniltä reikä, josta Pehtoorikin sai ahvenia. Ei tosin kovin montaa, mutta paistikalat kuitenkin. Pyörimme samoilla paikoilla kuin aikaisemminkin ja nyt sain yhden sattuma ahvenen melkein heti tullessa. Kun olimme jo poislähdössä niin kävin kokeilemassa yhtä vanhaa reikää tasurilla ja siitä sain minuutissa neljä komeaa ahventa. Sen jälkeen syönti taas nollaan. Eli opetusta jälleen kalastushommiin; jos Revolta aikoo jotain saada niin sitkeyttä ja kärsivällisyyttä vaaditaan.

Lauantai-illaksi Pehtoori ja Pimiä jäivät kahdestaan Replotin pimeyteen ja kurjuuteen. Iltapalaksi oli tarjolla tuoretta ahventa. Sunnuntaina puiden tekoa ja pitkä kävelylenkki metsässä.