Läsäkoski

Muutama perho Läsälle
Jollakin on kuumottanut jo kauan. Nyt rupeaa kuumottamaan täälläkin päässä. Olemme menossa Läsälle Juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna. Se on minulle ensimmäinen kokemus kokonaan CR-kalastukselle omistetusta paikasta, jossa siis kaikki kalat on sääntöjen mukaan laskettava takaisin. Siksi myös perhojen tulee olla väkäsettömiä. Koukkukoko on myös rajoitettu ja suurin sallittu koko on No 8 streamer. Nyt sain sidottua muutaman Kuulapään, Europa 12:n ja superpupan. Tinseli voisi olla kova sana, mutta ellen saa niitä aikaiseksi niin täytyy anella tuolta yllämainitulta “Joltakin” apuja.

Hyvää Juhannusta!

1 Kommentti

  1. Veikkaisin, että toi Superpupa on aika kova. Itellä on kauhee ressi lähinnä Gaulan ja Kuusingin perhoista, joita ei tänäkään vuonna muka saa riittävästi aikaiseksi. Muistaakseni viime vuonna samaan aikaan iltayöllä suurin kala saatiin juurikin Superilla. Niitä pitäis vielä ens viikon loppupuolella jokunen pyörittää. Önniäiskalastukseen tuo kuitenkin menee ja toivottavasti pääsis tarjoilemaan pinturiakin tuikkiin 🙂

    Juhannukset ja onnea vielä perheen vanhuksille poikasen onnistumisen johdosta.

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com