pitkästä aikaa..

Netti on takkuillut jo jonkun aikaa, eli siinä yksi syy miksi en oo kirjotellu tänne, muuta ehkä siinä on osa syy myös laiskuus 🙂

Teppo on tulossa tänne Helsinkiin huomenna ja äiti ja iskä on vieraillu useampaan otteeseen.. Hyvä niin sillä Vaasaan en ole päässy vähään aikaan ja tuli taas vietettyä isänpäivä poissa kotoa. Seuraavan kerran sitte juhlimaan Syrranin synttäreitä:)

3 Kommenttia

  1. Joo mä lähen huomenna aamujunalla kohti etelän heltehiä. Tänne luvattu viikonlopuks oikeen koirankelejä, toivottavasti sinne EI.

  2. Yep! Vanhukset ovat vierailleet ahkerasti. Takana ovat ne “hyvät ajat”, kun sai Helsingissä viettää hotelli-elämää eli pekoni, nakki, munakas yms. herkkuaamiaisia, iltaoluet ja iltapalan sai nauttia hotellin baarissa etc. Nyt ohjelmaan kuuluu ostarissa pyörimistä, varusteiden hankintaa, jääkaapin täyttöä…

    No totta puhuakseni, ehkä seura kuitenkin on nykyisessä majapaikassa sen verran parempaa että se korvaa hotelliaamiaiset;) Ja päästiin me ulos iltaoluellekin maanantaina… ja jopa iltapalalle. Saattaa koittaa vielä sekin aika ettei meitä huolita kylään, joten nyt täytyy ottaa kaikki irti!

  3. Ainahan te ootte tervetulleita nyt ja tulevaisuudessa 🙂 Kivaahan se on ku tuutte vierailulle, ainaki jääkaappi täyttyy 😉

Kommentointi on suljettu.

© 2021 Sipinrinne.com