Nuoripari on jo palannut häämatkaltaan Californiasta, joten ehkä viimeinkin on aika julkistaa tämä tapahtuma myös Sipinrinteessä. Toivottavasti näiden kuvien kautta välittyy se hieno tunnelma ja fiilis, joka juhlissa oli. Viikonlopuksi osui vielä kesän kaunein keli! Kuvaajana toimi Anna Snickars.

Tulomarssina Katarina soitti Marko Hakanpään Trumpettisävelmän. Magnus lauloi nuorelleparille kirkossa häälauluna koskettavan Secret Gardenin Thank You-laulun. Papin amenen jälkeen oli lähtömarssina Katarinan laulama Con te Partiro. Ulos tullessa tuoretta avioparia vastassa oli perinteiset riisin viljelyt,

Alla olevat kuvat on otettu Drömmenissä, jossa morsian valmistautui päivään. Marjo laittoi hiukset ja meikkauksen. Julia ja Anna kaasot avustivat morsianta kaikessa muussa.
Alla pari kuvaa Domus Bothnican ympäristössä otetuista virallisista hääkuvista. Håkun Mustang oli kovin suosittu kuvauskohde pitkin iltaa ja päivää.

Hääkakku leikattiin ja häätanssi tanssittiin perinteisin menoin (tanssikuva on Marjon ottama)
Ryhmäkuvaa varten Anna kiipesi kaikkien hämmästykseksi ison patsaan päälle, josta sai hienon kuvan koko porukasta. Kaasot ja bestman hoitivat osuutensa loistavasti sekä valmistelujen että varsinaisen juhlapäivän osalta. Kiitos Julia, Anna, Anna-Lotta ja Tero!
Pehtoori pääsi laulamaan pitkästä aikaa bändin kanssa ja tätä hetkeä varten oli harjoiteltu uusi biisi eli Steven Curtis Chapmanin Cinderella.
Nuorenparin häämatka suuntautui siis Californiaan ja hääparin toive oli päästä laulamaan bändin kanssa The Mamas & the Papasin San Francisco biisin. Tämä toive tietenkin toteutettiin yön pimeinä tunteina. Nämä kuvat Janilta.